Сильно! Ну как обычно......
1/72 Bristol Beaufighter Mk.VI/Hasegawa+Aires+QB
Сообщений 31 страница 40 из 44
Поделиться32Пятница, 7 ноября, 2014г. 10:08:17
А какова средняя цена, я понимаю разные подставки - разные цены, ну для ориентира примерно сколько?
Володимир, я прошу зрозуміти мене правильно - я не маю права озвучувати ціни. Може для вас він їх зробить за іншою ціною, і доставка буде дешевше. Тим більше, що пройшло багато часу. Виключно для мене, умовна ціна однієї картинки обійшлася приблизно 20 доларів США.
Поделиться33Пятница, 7 ноября, 2014г. 10:12:59
А какова средняя цена, я понимаю разные подставки - разные цены, ну для ориентира примерно сколько?
Естественно.... В среднем - 25 долл.
Фуад, ты где так по-украински натаскался?
Поделиться34Пятница, 7 ноября, 2014г. 10:19:34
Фуад, ты где так по-украински натаскался?
Я шанувальник української групи "Океан Елзі"))) - це раз, а другу причину я розкривати не буду, скажу тільки, що коли вони приїхали до нас у вересні я був на концерті в вишиванці і з прапором України.
Поделиться35Пятница, 7 ноября, 2014г. 10:24:20
Работа классная, удовольствие получил
Отредактировано wheelmaster (Пятница, 7 ноября, 2014г. 10:26:41)
Поделиться36Пятница, 7 ноября, 2014г. 11:10:10
а другу причину я розкривати не буду, скажу тільки, що коли вони приїхали до нас у вересні я був на концерті в вишиванці і з прапором України.
То есть, ты хочешь сказать, что говоришь свободно - без гугла? )
Поделиться37Пятница, 7 ноября, 2014г. 11:24:19
Нет конечно. Я використаю гугл, але ще трохи редагую сам.
Поделиться38Суббота, 8 ноября, 2014г. 00:49:39
Нет конечно. Я використаю гугл, але ще трохи редагую сам.
Так скучив за Вашими моделями, шановний Фуаде, після того, як Ви залишили сайт http://karopka.ru за певних обставин! Добре, що хоч кілька фоток МіГ-3 зберіг вчасно!
Дуже приємно, що маю нагоду бачити Вашу творчість знову! Чудовий Beaufighter!
Ну а той факт, що Ви, людина з далекого Азербайджану, зуміли висловити свої думки українською мовою, нехай навіть за допомогою електронного перекладача - це не просто "респект", це ще величезна повага до творчої, освідченої особистості, яка ще й має здоровий глузд! Хтось із великих людей сказав: "Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти ЛЮДИНА"...
Фуаде! Запрошую Вас у гості! Будете у Харкові - обов'язково завітайте, ліжко та культурна программа завжди знайдеться!
Поделиться39Суббота, 8 ноября, 2014г. 06:18:51
Так скучив за Вашими моделями, шановний Фуаде, після того, як Ви залишили сайт http://karopka.ru за певних обставин! Добре, що хоч кілька фоток МіГ-3 зберіг вчасно!
Дуже приємно, що маю нагоду бачити Вашу творчість знову! Чудовий Beaufighter!
Ну а той факт, що Ви, людина з далекого Азербайджану, зуміли висловити свої думки українською мовою, нехай навіть за допомогою електронного перекладача - це не просто "респект", це ще величезна повага до творчої, освідченої особистості, яка ще й має здоровий глузд! Хтось із великих людей сказав: "Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти ЛЮДИНА"...
Фуаде! Запрошую Вас у гості! Будете у Харкові - обов'язково завітайте, ліжко та культурна программа завжди знайдеться!
Шановний Андрій,
Я теж радий знову вас бачити. І так же запрошую Вас в Баку, аналогічна програма гарантована))). Мої моделі виставлені на британському сайті. Ось той самий МіГ-3 http://www.britmodeller.com/forums/inde … bby-boss/. А електронним переводчиком я користуюся щоб мій український не був схожий на "суржик". Це дуже допомагає освоювати нові слова. Сподіваюся, що коли я приїду в Київ наступного року, я зумію продемонструвати і свою розмовну українську.
Поделиться40Суббота, 8 ноября, 2014г. 06:20:51
Ось тут посилання на деякі мої моделі: Ссылка
Отредактировано Fuad Pashayev (Суббота, 8 ноября, 2014г. 06:48:28)