Ну, за авиацию слов нет - феерия. Я вот проникся росписью. Особенно когда увидел фигурки в 48-м масштабе живьем (когдп "пешку" собирал). Роспись очень классная получилась. И порадовали плакаты в кузове. Вообще, атмосферная диорама.
Класс!
"Trophy" (Fw190D-9), 1/48, Dragon, ICM
Сообщений 11 страница 19 из 19
Поделиться11Пятница, 27 мая, 2016г. 08:21:47
Поделиться12Суббота, 28 мая, 2016г. 11:45:46
Добре зроблено! Від серця робив, молодець!
Але, вибач, одне зауваження.Хрести замалював,зірки на їх місце,вийшло класно,але на німецьких літаках були й інші розпізнавальні знаки (смуги, малюнки,цифри,знаки приналежності до відповідних підрозділів, відмітки про одержані перемоги тощо) Де сліди зафарбовування як таких? Може я помиляюсь?
А собаку ніхто не пробував обклеювати чимось, на зразок шерсті. Траву статичну придумали, може і на шерсть собачу замінник придумають.
Отредактировано Gavrosh (Суббота, 28 мая, 2016г. 16:22:43)
Поделиться13Суббота, 28 мая, 2016г. 23:41:48
Але, вибач, одне зауваження.Хрести замалював,зірки на їх місце,вийшло класно,але на німецьких літаках були й інші розпізнавальні знаки (смуги, малюнки,цифри,знаки приналежності до відповідних підрозділів, відмітки про одержані перемоги тощо) Де сліди зафарбовування як таких? Може я помиляюсь?
Ну какие другие опознавательные знаки? Ну почему Вы уверены что они там должны быть? Вот фото этих же Дор на только захваченных и пока без звезд.
А собаку ніхто не пробував обклеювати чимось, на зразок шерсті.
А Вы попробуйте в 48-м масштабе наростить шерсть а я посмотрю-поучусь.
Поделиться14Суббота, 28 мая, 2016г. 23:58:45
Як колишній следак-дані фото, ще не доказ того, що там тільки одні хрести (логічно мислимо-якщо не відзнаки про збиті літаки
(могли не встигнути),то хоча б цифри,які вказують на приналежність до відповідного військового підрозділу-ну ніяк без цього) Фото неякісне (нечітке,ракурс невіповідний тощо).
А відносно собак-чого ви такий колючий,я ж не докоряв,а питав. Декілька років тому я навіть не уявляв, що можуть бути травлені деталі, прогрес не стоїть на місці.І в моделізмі теж. Навчаться робити і шерсть для тварин.
Не сприймайте,будь-ласка, мої слова так боляче. Якщо образив -вибачте.
p.s. на Ваших фото приклад того (помітки),що там можуть бути смуги,але категорично стведжувати не буду, повторюю, фото погане.
Отредактировано Gavrosh (Воскресенье, 29 мая, 2016г. 00:16:14)
Поделиться15Воскресенье, 29 мая, 2016г. 15:56:04
Вибачте,що достаю Вас, але подивіться будь-ласка наступне (і це не все):
ще є палітра крила, а також книга "Война в воздухе! ч.2 Иванова С.В.
[url=http://coollib.com/b/273131]Focke Wulf FW190 A/F/G. Часть 2 (fb2)
[/url]
трофейные самолеты FW 190 на испытаниях в НИИ ВВС _ Авиация и космонавтика 2000 05-06.htm та інш.
Я виклав не все, Ви і без мене можете знайти матеріали по даному літаку.
Я розумію,Ви адміністратор і знаєте більше за мене, але з мене(наприклад) не падає корона з голови вчитися, прислухатись до побажань, зауважень. Мені це тільки на користь.
Ще раз прошу пробачення, якщо я , якимось чином, Вас образив.
З повагою,Віктор.
Отредактировано Gavrosh (Воскресенье, 29 мая, 2016г. 16:11:44)
Поделиться16Вторник, 31 мая, 2016г. 20:18:09
Вибачте,що достаю Вас, але подивіться будь-ласка наступне (і це не все):
ще є палітра крила, а також книга "Война в воздухе! ч.2 Иванова С.В.
Focke Wulf FW190 A/F/G. Часть 2 (fb2)
трофейные самолеты FW 190 на испытаниях в НИИ ВВС _ Авиация и космонавтика 2000 05-06.htm та інш.
Я виклав не все, Ви і без мене можете знайти матеріали по даному літаку.
Я розумію,Ви адміністратор і знаєте більше за мене, але з мене(наприклад) не падає корона з голови вчитися, прислухатись до побажань, зауважень. Мені це тільки на користь.
Ще раз прошу пробачення, якщо я , якимось чином, Вас образив.
З повагою,Віктор.Отредактировано Gavrosh (Воскресенье, 29 мая, 2016г. 16:11:44)
Я так и не понял, что Вы мне хотите доказать. Не усложняйте. Все просто. Прежде чем я собираю модель, я нахожу фото прототипа и выясняю информацию по политре камуфляжа. Я Вам выложил фото, где понятно что
на німецьких літаках були й інші розпізнавальні знаки (смуги, малюнки,цифри,знаки приналежності до відповідних підрозділів, відмітки про одержані перемоги тощо)
этого всего там нет.
дані фото, ще не доказ того, що там тільки одні хрести (логічно мислимо-якщо не відзнаки про збиті літаки
(могли не встигнути),то хоча б цифри,які вказують на приналежність до відповідного військового підрозділу-ну ніяк без цього)
Ну если их там нет! С чего Вы взяли что они там должны быть? А да, по "палитре крыла"! Это именно тот источник, от куда нужно черпать информацию))
Навчаться робити і шерсть для тварин.
Пока не видел в продаже. Но как увижу, предложу сперва Вам приклеить ее на собаку в 48-м масштабе, поучусь. Не просто приклеить, собака должна быть похожа на себя.
В догонку фото прототипа в хорошем разрешении. Ну нет там цифр, нет.
Поделиться17Среда, 1 июня, 2016г. 09:52:21
Буду радий допомогти з собакою. Якщо получиться не чупакабра, а дійсно щось схоже на пса. Приймаю виклик -куплю пса у 48 і буду шукати, у що його "одягнути" та відпрацьовувати технологію "одягання".
А з номерами на прототипах -тема закрита. Ви робили конкретний борт. Так, на ньому нічого немає, згідний. І ще я не розумію Вашого сарказму відносно палітри крила -що з ними не так? Підкажіть.
Поделиться18Среда, 1 июня, 2016г. 11:49:01
І ще я не розумію Вашого сарказму відносно палітри крила -що з ними не так? Підкажіть.
Задайтесь вопросом, откуда там информация? Какой смысл в 3-4-х разных боковиков одного и того же борта? И главное - где правда?
Поделиться19Среда, 1 июня, 2016г. 14:35:28
Gavrosh написал(а):
І ще я не розумію Вашого сарказму відносно палітри крила -що з ними не так? Підкажіть.
Задайтесь вопросом, откуда там информация? Какой смысл в 3-4-х разных боковиков одного и того же борта? И главное - где правда?
Подпись автора
Как выложить модель в галерею форума
Мой альбом
Чтобы идти вперед нужно идти!
Логично.