Все очень красиво! Учитывая как Трумп собирается очень все чётко
Большое спасибо, renosp!
СОБИРАЕМ МОДЕЛИ ВМЕСТЕ |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » СОБИРАЕМ МОДЕЛИ ВМЕСТЕ » Авиация (Jet) » МИГ-19С. Троумпетер 1/32
Все очень красиво! Учитывая как Трумп собирается очень все чётко
Большое спасибо, renosp!
Жёсткий косяк исправлен лёгким движение плоскогубцев))...
https://s8.hostingkartinok.com/uploads/ … f83d73.jpg
https://s8.hostingkartinok.com/uploads/ … f5ada0.jpgОтредактировано serg106en (Сегодня 14:19:14)
Подпись автора
В реальности всё выглядит совсем не так как есть на самом деле...
Не поспешили? А может так и надо было?
Отредактировано Gavrosh (Воскресенье, 12 августа, 2018г. 16:15:26)
Не поспешили? А может так и надо было?
Отредактировано Gavrosh (Сегодня 16:15:26)
Нет, всё правильно сделал, убедили на других ресурсах.
Мені подобаються люди,які вміють і не бояться визнавати власні помилки. Не бояться, що з їх голови впаде корона. Ферштейн? (или перевести?) І це стосується не тільки хоббі.
Очень реалистично смотрится, без излишеств и "художественной" неправдободобности! Отличная работа!
Мені подобаються люди,які вміють і не бояться визнавати власні помилки. Не бояться, що з їх голови впаде корона. Ферштейн? (или перевести?) І це стосується не тільки хоббі.
Так, я зрозумів!)... Думаю, корони у мене немає, слава богу, і мені вона не потрібна. І це не те місце, де треба її треба приміряти і пишатися їй. Це всього лише хобі, і що особисто мені подобається, спілкування розуміючих людей. А от спілкування саме розуміючих людей завжди не вистачає. Недоліки і косяки в нашому хобі були, є, і будуть у всіх, а ось розуміють і знаючі люди вкажуть на них і допоможуть уникнути помилок надалі. Я знаю, що в авіації я профан. але думаю, все ж згодом надолужити згаяне))...Хоча і БТТ теж не кину ..
Очень реалистично смотрится, без излишеств и "художественной" неправдободобности! Отличная работа!
Сергей, спасибо! Очень рад, что не прошли мимо и работа зацепила)...
Gavrosh написал(а):
Так, я зрозумів!)... Думаю, корони у мене немає, слава богу, і мені вона не потрібна. І це не те місце, де треба її треба приміряти і пишатися їй. Це всього лише хобі, і що особисто мені подобається, спілкування розуміючих людей. А от спілкування саме розуміючих людей завжди не вистачає. Недоліки і косяки в нашому хобі були, є, і будуть у всіх, а ось розуміють і знаючі люди вкажуть на них і допоможуть уникнути помилок надалі. Я знаю, що в авіації я профан. але думаю, все ж згодом надолужити згаяне))...Хоча і БТТ теж не кину ..
Подпись автора
В реальности всё выглядит совсем не так как есть на самом деле...
Ай мольодец! Як гарно українською!
Вы здесь » СОБИРАЕМ МОДЕЛИ ВМЕСТЕ » Авиация (Jet) » МИГ-19С. Троумпетер 1/32