Шановні колеги,
Продовжую тему нездійснених проектів Люфтваффе. Прототип не був побудований в металі. Через брак ресурсів, фірма Мессершмит не змогла здійснити цей проект.
Дана модель від А-Модел просто не рекомендована жодному розсудливій людині. Я використовував від неї тільки поплавці. І те витратив 3 дні на їх доведення до розуму. Це просто кричущий жах. Сточив все що було можна, аж до імітації ребер міцності. Зробив їх заново з тянутого ливника, плюс використовував отстаткі травлених деталей для Арадо-196. Використана маса шпаклівки для забивання утяжин, вм'ятин і просто якихось наростів. Пластик просто в виснаженому стані. Фюзеляж і крило до нього просто викинув у сміття. Звідти нічого неможливо використовувати. Це ранній А-Модел в самому дикому його втіленні. Взяв нову модель мессери Bf-109F2 від "Звезда". Культура виробництва у цього виробника так і не налагодилася, на жаль. Чудові форми початкової майстер-моделі абсолютно диким чином споганені численними утяжіни на фюзеляжі і просто потворними утяжіни на крилі. Враховуючи, що ще довелося закладати ніші шасі - модель значно скоротила мої запаси всіх видів шпаклівки і особливо наждачного паперу. Про нервах я вже просто мовчу. У кабіні також використовував труєні деталі від Едуард. Гармати і ПВД замінив на ін'єкційні голки. Антену натягнув з капронової нитки. Декали використовував від різних наборів. Схему забарвлення вибрав сам, кольору RLM72-73-76. Фарби самомешанние від таміі. Везерінг - АК.